Преку кој тв вести се информирате за настаните во Македонија? (по азбучен ред)


31%
105 гласа
24 вести
16%
55 гласа
ТВ Телма
12%
43 гласа
ТВ Сител
12%
43 гласа
комбинирам
11%
37 гласа
не следам вести
5%
17 гласа
не следам вести
3%
12 гласа
ТВ Канал 5
2%
8 гласа
ТВ Алсат
1%
6 гласа
ТВ Алфа
1%
6 гласа
МТВ

Вкупно гласови: 332