Кој ансамбл од странство остави најсилен впечаток на годинашниот фолклорен фестивал?


41%
72 гласа
не го следев фестивалот
14%
25 гласа
Турција
10%
18 гласа
Полска
10%
18 гласа
Бугарија
10%
18 гласа
со години се повторуваат истите ритми
5%
9 гласа
Естонија
4%
8 гласа
Србија
1%
2 гласа
Унгарија
1%
2 гласа
Романија
1%
2 гласа
БиХ

Вкупно гласови: 174