Каде ги минувате овие пеколку горештини?


27%
91 гласа
дома пред тв со ер кондишн
19%
64 гласа
на работа
10%
34 гласа
на Бабуна
9%
33 гласа
во дворот или на тераса
6%
21 гласа
преку викенд одам до Грција
6%
20 гласа
на базен
6%
20 гласа
одам до Папрадиште
4%
14 гласа
на езеро Младост
3%
12 гласа
преку викенд одам на Охридско
2%
9 гласа
седам по кафиќите
2%
8 гласа
на Тополка
0%
3 гласа
преку викенд одам до Дојран
0%
3 гласа
преку викенд одам до Преспа

Вкупно гласови: 332