Каков пласман ќе забележи македонската репрезентација на ЕП во кошарка?


60%
44 гласа
ќе игра во првата фаза
24%
18 гласа
ќе настапи во разигрувањето 1/8 финале
10%
8 гласа
ќе се врати со медал
4%
3 гласа
ќе стигне до четвртфинале

Вкупно гласови: 73