речник контакт

Ѓурчиновска директор на средношколскиот дом

За в.д. директор во ОУ во Иванковци именувана Евица Ѓоргиева

Петар Печков

Дипломираниот математичар Василка Ѓурчиновски е избрана за директор на Средношколскиот ученички дом ,,Лазар Лазаревски,, . Таа  по помалку од една година  беше прв човек во училиштето во Иванковци, доаѓа по распишаниот конкурс за директорската позиција на местото од Петре Илиев. На нејзино место за в.д. директор во ОУ Стојан  Бурчевски Буридан во Иванковци  е поставана  Евица  дипломиран педагог.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »