Каде одмарате летово?


21%
35 гласа
на Егејот
20%
33 гласа
дома пред тв и со ер кондишн
10%
17 гласа
на Охридско
10%
17 гласа
на Јадран
7%
12 гласа
на Црно море
6%
10 гласа
во Албанија
4%
7 гласа
во Турција
4%
7 гласа
на некој од базените во градов
3%
6 гласа
на планина
3%
5 гласа
на езеро Младост
3%
5 гласа
преку викенд одам до Грција
2%
4 гласа
на Дојранско
1%
2 гласа
на Преспанско

Вкупно гласови: 160Минати анкети: