речник контакт

Јавно WC

Ако биде вакво јавното WC на железничка во Скопје, ќе се оформи Клуб на мочковци! И бензинска ќе отвориме!

Зоран Николов

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »