речник контакт

Ќе ве натера да го испиете целото кафе

Аница Солева

Едвај го пијам утринското кафе. Не знам дали од мрза или не, ама можеби нешто вакво ќе го забрза пиењето. Како што пијам ми се открива прекрасна женска/машка фигура.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »