речник контакт

Џогани во Велес

За тие кои што не можеа да присуствуваат оваа вечер во DOWN TOWN еве мал приказ од забавата таму.

lj lkjl

За тие кои што не можеа да присуствуваат оваа вечер во DOWN TOWN еве мал приказ од забавата таму.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »