речник контакт

Џунглата исечена

Дворовите на неколку јавни институции, во близина на Автобуската, уредени откако на ТРМР беше објавено каква грда слика на градот се

Петар Печков

Еве како изгледаат дворните места на ТТФ во Велес, Хотелот Вила Зора и дворот од Агенцијата за вработување. Исчистени  и уредени од дрвјата во кои беа обраснати,  сега се сосема нова и пријатна слика.  Тоа што не можеа сами да го сторат, беше повикан на помош ЈКП Дервен да ги среди овие дворни места во близина на Автобуската станица а во пресрет на почетокот на студентската учебна година.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »