речник контакт

Автомобилот на Државна лотарија од 7х7, Hyundai Bayon за Александар Грозданов од Велес (видео)

Инстант лотаријата 7х7 и понатаму продолжува да радува играчи со нови автомобили

Петар Печков

Најновиот добитник на автомобил Hyundai Bayon е Александар Грозданов од Велес. Тимот на Државна лотарија се сретна со среќниот добитник пред салонот „Гранд ауто“, а клучевите од својот нов автомобил ги доби од Марјана Станојковска. видео


Александар е верен играч на инстант лотаријата кој веќе неколку години живее во Скопје. При прошетка купил неколку лоза, а ги изгребал во неговиот дом. Среќата веднаш ја споделил со неговите најблиски. За него ова е прва голема добивка, но и мотив да продолжи да верува и да ја предизвикува среќата со Државна лотарија.

За потсетување, инстант лотаријата 7х7 нуди 7 Hyundai Bayon и 7 Hyundai Tucson, како и примамливи парични добивки.

ПР текст

АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »