речник контакт

Азат Мехмедов снима спот

Познатиот кларинетист снима видео клип за нумерата ,,Романи стајл,,

Петар Печков

 Велешкиот музичар Азат Мехмедов во родниот град снима спот. Тој е  кларинетист, кој досега има сработено повеќе  музички видео клипови. Моментално  го работи  спотот ,,Романи стајл,, за кој ангажираше повеќе статисти од Велес и три девојки од Врање.  

 Ја најдовме оваа стара куќа која е идеална за спотот.  На друго место нема вакви надворешности  - објаснува Мехмедов.  

Тој има снимено повеќе спотови, некои и  во Романија. Има свој оркетстар со кој  настапува по Европа,  Германија, Шведска, Швајцарија, Данска.. 

 Водео спотот за Романи сталј,, ќе се појави на ју јтуб за 2-3 седмици, нумерата е само инстгрументал и авторот  Мехмедов очекува дека ќе биде голем хит.  

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »