речник контакт

Акција за пошумување - 2006

По повод \"Деновите на пролетта-денови на екологијата\", Општина Велес традиционално организира граѓанска акција за пошумување на голините околу градот и создавање на зелен појас околу Велес.

Аница Солева

Акцијата ќе се изведе на 01.04.2006 г. (сабота) на локалитетот „Гроот“. Општина Велес има обезбедено организиран превоз. Автобусите ќе тргнуваат во 7.30 часот од пред стоковната куќа „НА-МА“ и пред трговскиот центар во Нова населба. Повеќе на [url=veles.gov.mk]veles.gov.mk[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »