речник контакт

Акција на Црвениот крст и Народниот театар

Хуманитарна претстава

Аница Солева

Хуманитарна претстава

„Железно пиле“

улоги: Благоја Спирковски-Џумерко, Зоран Љутков, Зорица П. Панчиќ, Слободанка Чичевска, Кирил Гравчев, Едмонд Сотир, Александар Ѓеоргиев, Самоил СтојановскиАкција на Црвениот крст и Народниот театар „Јордан Х. К. Џинот“ Велес

Црвениот крст во акција „Промоција на хумани вредности“

Средствата се наменети за помош на едно социјално загрозено семејство

Купете влезници помогнете

Цена на влезница 50 денари

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »