речник контакт

Алфа и Омега со нов сингл, Подобар свет

Продолжуваат со освојување на публиката

Петар Печков

Велешкиот рап соств Алфа и омега деновиве исфрли нво сингл наслвоен Подбар свет. Тој веќе се врти по радијата, а можете да го симнете и кај нас од ТРМР

Симни ја песната

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »