речник контакт

Амбиент од фудбалот Хрватска - Македонија

Слики и видео од амбиентот на стадионот Максимир! Велешка форца, МА-КЕ-ДОНИЈА!!!

Зоран Николов

Симнете си оттука видео клипчиња со дел од навивањето!!!
Видео 01 (12,7МВ)
Видео 02 (6,64МВ)
Видео 03 (942КВ)

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

АНКЕТА »

Велес е еден од малкуте градови во Македонија, кои немаат пешачка зона во центарот на градот. Дали сте за улица 8-ми септември од Сармаале до споменикот на Илинденците да биде затворена за сообраќај а тој дел пешачка зона?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »