речник контакт

Анатомија на црните дупки

Научете нешто повеќе за црните дупки во вселената. Ова ми личи како Black holes for dummies :)

Зоран Николов

Научете нешто повеќе за црните дупки во вселената. Ова ми личи како Black Holes For Dummies :)

ТУКА

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »