речник контакт

Антонија

Поларната мечка Антонија го исплазила јазикот поради жешкото време во Зоолошката градина во Gelsenkirchen, Германија.

Аница Солева

Поларната мечка Антонија го исплазила јазикот поради жешкото време во Зоолошката градина во Gelsenkirchen, Германија. Температурата во Германија достигнала 40 степени. Кутрата мечка, она си знае како и е!!!

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »