речник контакт

Апел за помош

Апел за помош на семејствата од опожарената куќа во Велес. Број на трансакциска сметка 210501585413833 Банка на примач: НЛБ Тутунска Банка Цел на дознака: Донација за опожарена куќа во Велес

Никола Солев

Апел за помош на семејствата од опожарената куќа во Велес.

Број на трансакциска сметка 210501585413833
Банка на примач: НЛБ Тутунска Банка
Цел на дознака: Донација за опожарена куќа во Велес


\"\"

\"\"


\"\"


\"\"

Доколку сте најавени на facebook можете да видите повеќе слики на следниот албум.

АНКЕТА »

Колку се задоволни од настапот на македонската ракометна репрезентација на ЕП во Хрватска:

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »