речник контакт

Априлијада 2006

Културно-забавна манифестација „Илјада детски насмевки“

Аница Солева

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »