речник контакт

Априли-лили, низ слика (фото)

Како најмладите го разубавеа овој 1-ви април. Во што се тие беа маскирани...

Петар Печков

Традиционално, секоја година денот на шегата 1-ви Април Општина Велес го обележува заедно со најмладите.

Младинскиот парк беше претесен за да ги собере сите ученици од прво до петто од сите основни училишта, дечињата од градинката и учениците од ПОУ „Маца Овчарова“.

Оваа убавина од бои и креативност на наставниците и родителите да ги маскираат своите деца во омилените јунаци беше привилегија да се види.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »