речник контакт

Апрлилили на втори април

Децата од градот во маските на нивните јунаци

Петар Печков

Весело беше денес во Градскиот парк, каде се собраа децата од основните училишта, до петто одделение и децата од градинките. Насмеани и расположени тие неколку часа беа во  ликовите на нивните јунаци.

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »