речник контакт

Ах воа фотошопо!

Уживајте додек сте млади! Жени се Гвено мори додек си млада! А може е и мажена?

Никола Солев

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »