речник контакт

БРАВО за Гана

Гана е горда на своите играчи и покрај поразот од 3:0 од Бразил.

Зоран Николов

Дали уште еднаш судиите ја оплескаа или стварно Бразил се толку добри? [url=news.bbc.co.uk/2/hi/africa/5124120.stm]Овде има повеќе[/url].

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »