речник контакт

Бабуна пред промоција на првак на Општинска фудбалска лига

Ќе го заврши ли првенството лидерот без загубен бод. Резултати од 23 коло и распоред за следните две кои се играат сабота и вторник

Петар Печков

 Интернационал - Мак.сонце    3 : 1

Горски - Бирлик                         1 : 3         

Бабуна - Младост                     3 : 0 служб..             

Форца Нова - Башкими             1 : 0 

Илинден БС -Гемиџии              1 : 1      

                       Т А Б Е Л А

 1. Бабуна                            19    19    0    0     97:16     57

 2. Гемиџии                          20   16    2    2     75:26     50

 3.Илинден БС                     20   14   2    4      60:26     44

 4.Форца нова                      19   10   1    8      49:34     31

 5.Тополка                            19    7    2   10     33:28     23 

 6. Македонско сонце          21    6   5    10      39:60    23

 7.Бирлик                              19    7    1   11     26:63     21

 8. Мартолци 07                   19    5   5     9      37:54     20

 9.Горски                              19    6   2   11       30:61    20

 10.Башкими                         19    4    4   11     37:53     16

11.Младост                           19    4    3   13     22:40    15

12. Интернационал              18   4    1    14     31:65    13

 

        идно коло 22 мај сабота

Гемиџии - Бабуна

Младост - Форца Нова

Бирлик - Интернационал

Мак. сонце - Мартолци

Тополка - Горски

слободни: Башкими и Илинден БС

         претпоследно коло 24 мај вторник

Мартолци - Брилик

Интернационал - Тополка

Горски -Башкими

Форца нова  - Гемиџии

Бабуна - Илинден БС

слободни: Мак. сонце и Младост

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »