речник контакт

Бандерата падна, каблите по улица

Еден час никој не интервенирал каблите да бидат отстранети

Петар Печков

Прептладнево  околу 11ч. на ул. Димиатар Влахов паднала бандера.

Од фотографитие кои г и испратија посетители, се гледа дека каблите од неа се опасност по  околината, развлечени по улица.

Сведоците уверуваат дека бандерата не  била на ЕВН туку на друг сопственик  и немало електично напојување.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »