речник контакт

Барам помош!!!

Започна сезоната на вкусниот и некалоричен Ајвар. Тогач на сцена настапуваме НИЕ домаќинките кои треба да го направиме ајварот (печење, лупење, мешање...), а каде се домаќините? Па затоа бараме ПОМОШ! Има ли добриволци за мешање?

Аница Солева

Започна сезоната на вкусниот и некалоричен Ајвар. Тогач на сцена настапуваме НИЕ домаќинките кои треба да го направиме ајварот (печење, лупење, мешање...), а каде се домаќините? Па затоа бараме ПОМОШ! Има ли добриволци за мешање?

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »