речник контакт

Билборд опасен по околината

Лимовите од билбордот кој се распаѓа, се закануваат по минувачите и автомобилите

Петар Печков

Билбордот кој е поставен на влезот од паркингот кај Ликовниот салон е опасен по околината. Временските прилики влијаеја на него, па тој сега  се распаѓа. Лимовите  стрчат, се клатат од него и можат при посилен удар на ветер да паднат и повредат, дали минувач или автомобил. Очигледно поставувачот Скрин – медија не води доволно грижа за билбордите кои му се во Велес.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »