речник контакт

Билјана Донева нов раководител на УВМК во Велес

Таа ќе раководи со матичното одделение

Петар Печков

Во подрачното оддление на Управата за водење на матичната евиденција од почетокот на месецот има нов раководител.

За советник е именувана Билјана Донева, дипломиран правник, која претходно беше дел од администрацијата на Општина Чашка.

Повеќе од една година и пол ова раководно  место во Управата за водење на матичните книги,  беше празно, по заминувањето на тогашниот прв човек во пензија.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »