речник контакт

Бранот промени го фати здравството

Директорот на велешката болница си заминува

Петар Печков

  МИА денес ја лиферуваше новата листа на промени која се случува во земјава.

,,Новиот бран на ВМРО-ДПМНЕ продолжува со освежувања во рамките на здравствениот сектор. Освежување ќе има и во Велес. Досегашниот директор на јавната здравствена установа Општа болница-Велес, Ванчо Граматов ја напушта функцијата и во идниот период министерот за здравство ќе треба да назначи нов кадар и на оваа испразнета позиција,,

 

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »