речник контакт

Брзината убива!

Едно видео клипче кое ме асоцира на фиќото на комшија ми...

Зоран Николов

Едно видео клипче кое ме асоцира на фиќото на комшија ми... Па добро, може и на ADSL-ов... Симнете си го [url=funnyplace.org/file.php?id=1627&d=1]оттука[/url].

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »