речник контакт

Бузалков новиот финансов директор на ЈКП Дервен

Тој доаѓа од позицијата диреткор на Вардарски Плански регион

Петар Печков

Александар Бузалков е  новиот Помошник Директор за економски и правни прашања во ЈКП Дервен.  Бузалков кој е дипломиран економист доаѓа на ова раководно место од директоркаста позиција на Вардарски Плански регион. Претходно Бузлаков беше директор и на Спортската сала Гемиџии и во Велешката Пошта. Во краток период беше и советник на општина Велес.

На неговото место во Вардарски Плански регион за в.д е именуван Марко Колев.  Бузалков доаѓа на испразнетата позиција  во ЈКП Дервен од каде си замина досегашниот финансов директор Драган Дамјановски.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »