речник контакт

Бушава... Не, не, морбидна азбука

Морничава, морбидна азбука...

Зоран Николов

http://www.admetam.org/arsmoriendi/

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »