речник контакт

Валентина Костенова в.д директор во Агенцијата за вработување

Таа останува на оваа функција до изборот на нов директор

Петар Печков

Валентина Костенова, дипломиран економист е в.д директор на Агенцијата за Вработување во Велес. Таа оваа функција ќе ја извршува во наредниот период се до изборот на нов директор.

Ова доаѓа по разрешувањето на Пепица Амбаркова, која пред два месеци ја фати ,,бранот на промени,, на владејачката ВМРО-ДПМНЕ.  Костенова в.д. директор беше и претходно по разрешувањето на Ангел Ѓоргиев а до именувањето на Амбаркова.

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »