речник контакт

Вардар една година потоа

Лани ов време не поплави, годинава реката безмалку пресуши

Петар Печков

Овие фотографии најдобро ја илсутрираат суашта која владее во регионот. Вардар може да се преоди, до коленици. А пред 12 месеци беше толку надојден што го поплави нискиот дел од градот.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »