речник контакт

Велес Отозгора

Новата категорија „Велес Отозгора“ е обид на сателитска мапа да се претстави Велес низ слики. Во тек е полнењето на категоријата со слики.

Никола Солев

Новата категорија „Велес Отозгора“ е обид на сателитска мапа да се претстави Велес низ слики. Во тек е полнењето на категоријата со слики. Секој придонес од ваша страна е добредојден. Со ова ќе се добие една карта на Велес со сите значајни места.

АНКЕТА »

Дали попустите за „Црниот петок“ ги оправдаа очекувањата?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »