речник контакт

Велес низ пожолтените фотографии

Како изгледал градот и животот во него, пред стотина години

Петар Печков

Велес во минатото, преку старите пожолтени фотографии.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »