речник контакт

Велешанецот Ракиџиев потпретседател на ФФМ

Ова е одлука на УО на Фудбалската федерација на Македонија

Петар Печков

Со одлука на вчерашната  седница на УО на ФФМ, Лaзар Ракиџиев од Велес е назначен за потпретседател на Фудбалската Федерација на Македонија.

Велешанецот го пополнува тоа празно место во раководството на Федерацијата откако Муамед Сејдини стана прв човек на ФФМ.

Инаку досега Ракиџиев беше член на Управниот Одбор на ФФМ.

Претседателот на ФФМ Муамед Седјини во Лазар Ракиџиев ќе го има еден од најблиските соработници во раководењето со Фудбалската Федерација на Македонија.

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »