речник контакт

Велешките нови социјалдемократи добија нов лидер

Откако, досегашниот претседател Орхидеја Нечева Петрова, која е државен инспектор за животна средина, поднесе оставка за нов претседател е...

Петар Печков

Откако, досегашниот претседател Орхидеја Нечева Петрова, која е државен инспектор за животна средина, поднесе оставка за нов претседател е именуван Кирил Гајдов.

До оваа промена доаѓа поради деакумулација на раководните функции, одлука на Централниот одбор на НСДП.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »