речник контакт

Велешките рибари

Мислам дека вчера беше -100, а тоа на нашите рибари воопшто не им сметаше.

Аница Солева

Мислам дека вчера беше -100, а тоа на нашите рибари воопшто не им сметаше. Имаше многу рибари кои упорно си ја испробуваа среќата, а и неколку сеирџии кои „навиваа“ за рибарите. Е па, со среќа рибари!

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »