речник контакт

Велешки гуми за џвакање

Па нели ние Велешани така си ги викаме гумите за џвакање? Шо има смешно во тоа? Абе Трендо, Трендо!

Аница Солева

Па нели ние Велешани така си ги викаме гумите за џвакање? Шо има смешно во тоа? Абе Трендо, Трендо! Извор: [url=www.on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=9F63A2D6C9DF234E82FBF6494F1BA878]www.on.net.mk[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »