речник контакт

Велешки новогодишен Хајд парк

Распоред кој кога ќе настапува на Новогодишната сцена на платото пред судот

Петар Печков

НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА

 

РАСПОРЕД ЗА НАСТАП НА ОТВОРЕНА СЦЕНА

 

 

29.12.2011 (четврток)

час

учесник

11:00- 11:40

ОЈУ Детска градинка „Димче Мирчев“

11:40 -13:00

Новогодишна програма со: Театарска претстава, бенд „Кабинет Тоше Проески“, Ања Ветерова и пантомимичар

13:00

БС „Анабела“

14:00

ООУ „Рајко Жинзифов“

15:00

ООУ „Блаже Конески“

16:00

ССОУ „Димитрија Чуповски“

17:00

ОМУ „Стефан Гајдов“

17:30

Ученички дом „Лазар Лазаревски“

18:00

Валентина Боневска – естраден уметник

 

 

30.12.2011 (петок)

час

учесник

10:30

ООУ „ЈХК Џинот“

11:00

Фондација „Фокус“

12:00

ОСУ Гимназија „Кочо Рацин“ и ОСУ„Јовче Тесличков“

13:30

ООУ „Васил Главинов“

14:30

ООУ „Благој Кирков“

15:00

ООУ „Св. Кирил и Методиј“

16:00

ССОУ „Коле Неделковски“

17:00

Диме Пупулиев - магионичар

17:30

ЗГ „Романе берша“

18:00

КУД „Коле Неделковски“

18:30

Рок-бенд „Ред велвет“

 

Радио 5 ФМ го ангажира терминот од 15:30 – 17:00 часот на 30.12.2011 година за директно вклучување од отворената сцена

 

 

31.12.2011 (сабота)

час

учесник

11:00

СМБ „Црни мачиња“

12:00

Ансамбл „Керамичар“

13:00

Поп-рок бенд „Ликвид“

14:00

Бенд „Младост“

 

 

18:00-01:00

Програма за дочек на Нова Година

 

 

 

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »