речник контакт

Велешко чудо

Како изгледа стадионот во Велес?

Петар Печков

Градскиот стадион стана место каде почнаа да се пасат кози.

Ако некогаш, не така одамна тука се собираа по неколку илјади гледачи да гледаат фудбал, сега се пасат кози...

\"\"

\"\"

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »