речник контакт

Велигденско уредување на домот

И на третиот ден од Велгиден, информација за тоа како некои наши сограѓани имаат убав однос кон овој верски празник

Петар Печков

Ова е домот на  велешко семејството кое живее на улица Марксова 2/2 стан 2 кое вкусно го уредило за велигденските празници.

Пример како велешани и денес го обележуваат овој празник.

Ова по бројните посети на текстот како велешани во минатото го обележуваа Велигден.

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »