речник контакт

Венецијанци позираат голи

Повеќе од 1500 Венецијанци ја оставија својата облека, за да позираат за американскиот фотографер Спенсер Туник, формирајќи човечки мозаик во облик на националниот симбол - статуата на херојот Симон Боливар.

Аница Солева

Повеќе од 1500 Венецијанци ја оставија својата облека, за да позираат за американскиот фотографер Спенсер Туник, формирајќи човечки мозаик во облик на националниот симбол - статуата на херојот Симон Боливар.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »