речник контакт

Воден свет завршна приредба на генерацијата 2004 година

Во спортската сала Гемиџии во саботата се одржа свечена завршна приредба по повод испраќањето на генерацијата 2004 година и презентација на проектот,, Воден свет,,.

Петар Печков

Во 50 минутен спектакл, повеќе од двеста деца од петте клона се претставија со модерен балет на музички хитови, со кои ја освоија две илјадната публика.

Како и неколку години наназад, така и годинава децата од ,,Димче  Мирчев,,  покажаа голема умешност и знаење и големо БРАВО за нив и нивните воспитувачи

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »