речник контакт

Војската продава трева

Лицитацијата е закажана за в четврток

Петар Печков

Со  парче хартија  налепена на неколку јавни места во градот, војската  упатува јавен повик за продажба на трева. Без многу детали, пишува дека лицитацијата ќе се случи в четврток во 11 часот, во кругот на велешката касарна.

 Објавата, таква како што е напишана и излепена предизвика интерес кај велешани. Според формата.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »