речник контакт

Времено изменет сообраќај поради Питијадата

Како се одвива сообраќајот низ градот до понеделник претпладне

Петар Печков

Поради Питијадата започна новиот  изменет сообраќаен режим во цнетралното градско подрачје.Тој ќе важи до понеделник  претпладне.

Улицата Благој Ѓорев од Пошта до кривината кон Болница е двонасчона, Алексо Демниевски Бауман до бензинска е двонасчона,

Исто така двонасочна е Лазо Осмаков, кај Хигиенски а улицата Наум Наумовски Борче пред Електро Велес е затворена за сообраќај.

Зарворена за сообраќај е улицата Благој Ѓорев од кружниот тек кај Авона до Ќоше.

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »