речник контакт

Времеплов

Секоја година на 17 јуни ова семејство си прави приватен ритуал: се сликаат. Добро де, ништо ново со тоа дека се сликале, но интересното е во тоа што гледаме како се менуваат. Кликни на [url=zonezero.com/magazine/essays/diegotime/time.html]овој линк[/url].

Зоран Николов

[url=zonezero.com/magazine/essays/diegotime/time.html]Кликни тука[/url].

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »