речник контакт

Втората седмица од Зимската Олимпијда

Настани и слики кои го обиколија свдетот и ќе се помнат... Ски скокови, скијање, уметничко лизгање, боб, сноу бординг...

Петар Печков

22-та Зимска Олимпијада во Сочи Русија, настани од втората седмица

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »